Onderhoudsbedrijf Sarasani diensten

Verhuur en onderhoudsbedrijf Sarasani is een veelzijdig bedrijf op het waddeneiland Texel. Wij kunnen u helpen met het onderhoud, de reparatie en de keuring van machines en gereedschappen op locatie.

Onderhoud
Machines voor landbouw, transport, grondverzet, wegenbouw en groenvoorziening dienen regelmatig onderhouden te worden. Door periodieke inspecties uit te voeren, is het mogelijk om de technische staat van machines of gereedschappen te kunnen volgen en in te grijpen wanneer dat nodig is. U voorkomt hiermee dat uw machine onverwachts kapot gaat en dat u plotseling voor hoge kosten komt te staan. Sarasani helpt u graag met het professioneel onderhoud van uw machines en apparaten dit kan bij u thuis zijn op locatie of in de werkplaats. 

Reparatie
Zowel voor grote als kleine reparaties, reparaties in het veld, aan machines of gereedschappen bent u bij Sarasani aan het juiste adres. Onze reparatiewerkzaamheden vragen vaak om creatieve oplossingen. Wij kunnen onderdelen op maat voor uw machines bestellen en het compleet reviseren van motoren behoren tot de mogelijkheden. Is uw machine kapot? Aarzel niet om ons in te schakelen!

Verhuur
Aan caravaneigenaren bieden wij de mogelijkheid om een caravan (tijdelijk) te stallen in onze schuur. Verhuur en onderhoudsbedrijf Sarasani beschikt over een grote schuur aan de Kogerweg op Texel. Weet u niet waar u uw caravan moet neerzetten wanneer het kampeerseizoen is afgelopen? Wij bieden u een veilige en droge plek.

Keuren
U kunt ons bedrijf inschakelen voor de keuring van grondverzet-, wegenbouw-, landbouw-, interntransport en tuinen park machines of uw elektrische handgereedschappen. Wij keuren elektrisch gereedschap volgens NEN 3140. NEN 3140 is de Nederlandse norm voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden nabij, aan, of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied.

Storingen
Met de mobiele werkplaats van Sarasani kunnen de meeste elektrische, hydraulische of pneumatische storingen onderweg of in het veld opgelost worden, zodat u weer snel verder kan met uw werkzaamheden. Of word de machine zo geprepareerd dat u veilig naar de werkplaats kan rijden om daar verder de storing op te lossen.

Op Locatie
Met de mobiele werkplaats van Sarasani worden alle werkzaamheden bij de klant thuis verricht. Maar bijvoorbeeld het reviseren van motoren of versnellingsbakken gebeurt in onze eigen werkplaats.

Impressie